This page is only in Finnish, click this text to return to the StuHome page

StuKvaario

Shark

[StuKvaario] [Kalat] [Kasvit] [Laitteet] [Hoito] [Galleria] [Muutto]

StuKvaario on kaupan!

Perheemme asui kolme vuotta Unkarissa ja akvaario on ollut wanhassa asunnossamme, Helsingin Pohjois-Haagassa, sukulaisen hoidossa. Muuttaessamme takaisin Suomeen huomasimme, että valitettavasti StuKvaario ei mahdu uuteen asuntoomme.

Tankki on nyt siis kokonaisuutena myynnissä. Kalasto ei tällä hetkellä vastaa tarkasti näiden sivujen listaa, rapua ei ole mutta muuten lajivalikoima on sama. Kasveja on runsaasti ja kaikki laitteet toimivat, alakaapissa on lisäksi runsaasti kaikenlaista alkaen kalahaaveista aina vintillä oleviin ämpäripatteristoihin (ks. muutto). Tämän lisäksi olemme hommanneet ruokinta-automaatin.

Akvaarion mitat: Tankin leveys 52cm, pituus 150cm ja korkeus 57cm, alustakaapin korkeus 50 cm josta jalat 10cm. Koko komeus mahtuu lamppuineen alle 120cm korkeuteen.

StuKvaario myydään realistisen tarjouksen mukaan, kyselyt ja tarjoukset: Santtu Ahonen +358-40-8031045.

1 joulukuuta 2004

Näillä sivulla kerron akvaariomme kaloista, itse pytystä, biosfäärin tarvitsemista laitteista sekä tietty kalojen, kasvien ja laitteiden hoidosta. Olen ihan puhdas akvaarioharrastelija ja siten kaikki, mitä esitän tai väitän näillä sivuilla on syytä prosessoida varovaisuudella. StuKvaario-sivut kuvailevat siis yhden esimerkkiakvaarion ja sen tarvitseman hoidon.

Meillä on kotona 470 litrainen trooppinen makeanveden seura- tai sisustus-akvaario, miten sen nyt haluaa lausua. Tankissa on ihan tavallisia (=halpoja) harrastajien suosimia peruskaloja jotka eivät vaadi vesioloilta mitään ihmeellistä. Akvaariota olen harrastanut yli viisitoista vuotta.

StuKvaarion linkkilista on poistettu 28. toukokuuta 2002. Asun nykyään Unkarissa ja tankki on hoidossa Suomessa. Ajanpuutteen ja kiinnostuksen lopahtamisen takia ylläpitämättä jäänyttä linkkilistaa ei ole mielekästä pitää esillä. Haluan tässä yhteydessä kiittää kaikkia jotka ovat aktiivisesti lähetelleet minulle uusia linkkejä sekä vanhojen linkkien korjauksia. Tässä pari linkkiä toimiviin linkkilistoihin muualla: IRC#Akvaario akvaariolinkkilista, Hämeenlinnan kaupunginkirjaston akvaariolinkkilista ja Satu Väisäsen akvaariolinkit.

Tuna


Sivu päivitetty 28. toukokuuta 2002
© Santtu Ahonen
EMAIL: stu@compart.fi
URL: http://www.compart.fi/stu/Akvaario/
  Muistathan, että myös www-sivuja ja niillä olevia kuvia suojaa tekijänsuojalaki. Kuvan ottajalla on yksinomaisen oikeus määrätä teoksesta valmistamalla siitä kappaleita ja saattamalla se yleisön saataviin, muiden on pyydettävä tekijänoikeuden haltijalta lupa ja jos kuvaa käytetään "on tekijä ilmoitettava sillä tavoin kuin hyvä tapa vaatii". Jukka Korpelan sivuilla on lisätietoa tekijänoikeudesta. Jos haluat käyttää StuKvaarion kuvia ota yhteyttä allekirjoittaneeseen, luvan saa kysymällä.